Pričevanja

harvest_fabjan_mpeg

Marija Fabjan

Ker sem svoj prodajni salon dobro zavarovala, pri čemer so mi pomagali Harvestovi strokovnjaki, sem lahko povsem sproščena in mirna, kar je še kako pomembno pri delu s strankami – vem, da je prihodnost na moji strani.

harvest_smisl_janko_mpeg

Janko Smisl

Ko sem pri gorskem kolesarjenju padel in se hudo poškodoval, sem občutil pomembnost dobrega zavarovanja. Ker sem imel sklenjeno nezgodno zavarovanje, ki so mi ga svetovali pri družbi Harvest sem si tako za čas bolniške odsotnosti z dela z nadomestilom pokril izpad dohodka.

harvest_zeticek_mpeg

Tjaša Zetiček

S svojim svetovalcem pri Harvestu sem bila že v začetku zelo zadovoljna, saj mi je na zelo prijazen način predstavil ponudbo, kasneje pa me tudi obvestil o vseh spremembah, ki bi lahko vplivale na moje finance ter mi predstavil tudi naložbeno zavarovanje.

harvest_vuk_mpeg

Vuk Ćosić

Kot spletni strokovnjak sem sicer izraziti pozitivist, vendar sem bil vedno skeptičen do zavarovalniških vprašanj in zavarovanja kot takega, dokler nisem spoznal ljudi iz družbe Harvest. Sedaj lahko rečem, da zaradi njih drugače gledam na te stvari in vam jih priporočam, saj vedo kaj delajo.

harvest_demsar_mpeg

Gašper Demšar

Storitve podjetja Harvest bi lahko opisal le kot učinkovite in kvalitetne; svetovalec mi je pomagal pri izbiri kakovostnih programov zavarovanj, ki so zame najbolj primerni. Sklenil sem dve naložbeni življenjski zavarovanji pri dveh različnih zavarovalnih hišah, da bom lahko tudi v prihodnje sproščen in nasmejan.

harvest_hodzic_mpeg

Suad Hodžić

Nesreča je vsekakor pomenila velik premik v mojem načinu dojemanja življenja ter osvetlila dele življenja, za katere je vredno živeti in kateri me izpolnjujejo.Že v času pred nesrečo sem bil zavarovan, prav tako pa tudi po nesreči, saj menim, da današnji tempo življenja in njegova nepredvidljivost terja tovrstna zavarovanja.

Naši svetovalci

Management team

Gregor Megušar 

direktor direkcij

Več

Aleksander Gašpar

direktor direkcij

Več

Jasmin Burzić

prodajni direktor – manager

Več

Milan Kosec 

prodajni direktor – manager*

Več

Ervin Smisl

prodajni direktor – manager

Več

Dejan Palfi 

prodajni direktor – manager

Več

 

 

Naši svetovalci

 

Boštjan Oven

prodajni direktor - manager

Več

Luka Jenšterle

samostojni finančni svetovalec - expert

Več

Matjaž Dermastja

samostojni finančni svetovalec - expert

Več

Tomaž Fabijan

višji finančni svetovalec

Več

Jože Saje

strukturni vodja

Več