Vodstvo

Tomi Oražem

direktor

Sodi med

 

največje strokovnjake na področju trženja različnih oblik zavarovanj, drugih finančnih produktov, direktne prodaje in mrežnega marketinga. Vizionar in karizmatični ustanovitelj družbe Harvest se ponaša z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju zavarovalništva in financ. Harvest se je pod njegovo taktirko razvil v eno vodilnih slovenskih podjetij na področju trženja zavarovalnih in finančnih produktov. Diplomirani ekonomist in mednarodno priznani strokovnjak na področju motivacije, komunikacije, prodaje in vodenja skrbi za nenehen razvoj družbe, vodenje in spremljanje ter dosledno izvajanje poslovnih odločitev. Sodeluje s številnimi vodilnimi podjetji v Sloveniji in tujini in ves čas nadgrajuje svoje znanje.
   
                            

Petra Knap

direktorica razvoja in marketinga

Diplomirana ekonomistka ima za sabo že skoraj 20 let izkušenj s področja zavarovalništva, obenem pa aktivno sodeluje pri razvoju in rasti podjetja Harvest, kjer pomaga soustvarjati in uresničevati vizijo. Pod njenim okriljem poteka izbira novih kadrov, ki se želijo pridružiti dinamični ekipi, njihovo izobraževanje in usmerjanje. S svojo pozitivno energijo zagotavlja, da so medsebojni odnosi na visokem nivoju in ekipa motivirana za doseganje zadanih ciljev. S prefinjenim občutkom za dogajanje okrog sebe uspešno krmari med čermi poslovnega sveta in usmerja razvoj po poti uspeha. Bogate izkušnje na področju upravljanja s človeškimi viri in poglobljeno poznavanje ekonomije je združila v neustavljivo energijo, ki družbo Harvest vodi navzgor.
 
 

Polona Doušak

vodja finančnega sektorja

Diplomirana ekonomistka z družbo Harvest sodeluje že od vsega začetka. Njena natančnost in predanost delu, sodelovanje in izmenjava informacij s sodelavci v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji ter odlično znanje ekonomije ji omogočajo tako pregled nad poslovanjem kot tudi pripravo analiz in oblikovanje predlogov za izboljšanje dela. Zaveda se, da ne glede na to, kakšno zgodbo pripovedujejo številke na papirju, za vsako stoji še človeška zgodba. Z razumevanjem obeh ji uspeva, da finančna poročila odražajo življenjsko sliko podjetja, ki ga delajo ljudje, s posvečanjem podrobnostim odkriva odtenke poslovanja in zato so ji zaupane zahtevne in odgovorne naloge.

 

 

 
 

Prijava na e-novice

Prijava

Odjava

Kontaktirajte nas


Zaposlitve

Če na svojem področju dela izstopate, poznate svoje poslanstvo, imate postavljene cilje, se nam lahko javite za katerokoli področje dela.

Preverite katera delovna mesta vam nudimo trenutno >>