Luka Jenšterle

Luka Jenšterle

Luka Jenšterle

samostojni finančni svetovalec - expert

»Ko človek v svojih mladih letih doseže neko potrditev, da zmore več, se pojavi vprašanje ali je to vse ali obstaja kaj več. To poslovno priložnost sem dobil v družbi Harvest leta 2006, ko sem se v decembru udeležil osnovnega seminarja«. Ideja o samostojnem poslu ga je takoj prevzela in vodila k nadpovprečnim rezultatom. To je bilo njegovo prvo srečanje z zavarovalništvom in finančnimi produkti. Vse kar je s tem povezano ga je vedno zanimalo.

V teh letih je napravil tudi licenco za opravljanje zavarovalniških poslov, tako da si je zopet dokazal da zmore. Veliko je k njegovemu uspehu pripomogla družba Harvest s svojimi izobraževanji in posebnimi treningi. Seveda pa je delo in vera osnova za vsak uspeh in tudi te mu ne manjka.

»Lepo je ljudem poskrbeti za njihov miren spanec in lepšo prihodnost, čeprav se večina še premalo zaveda same situacije danes in pojutrišnjem«.

»Harvest mi omogoča, da svoj posel razvijam tudi na trgih bivše Jugoslavije tako, da je vizija še večja, možnosti pa resnično neomejene. In poklic osebnega finančnega svetovalca je sigurno poklic prihodnosti, kdo mu bo kos se bomo odločili sami s svojim znanjem in prizadevanjem.«

Specializacije

  • Osebna zavarovanja
  • Premoženjska zavarovanja
  • Optimizacija osebnih naložb

Kontaktirajte nas