01 569 1236
info@harvest.si
DOMOV > O NAS > Tomi Oražem
Tomi Oražem
Upravljavec osebnega premoženja

»Uspeh ni dokončen, neuspeh ni usoden;

pogum za nadaljevanje je to kar štetje.«   

Winston S. Churchill

O MENI

Na področju osebnega finančnega svetovanja je prisoten že od leta 1993 in je aktivno sodeloval pri soustvarjanju poklica osebnega finančnega svetovalca. Skozi celotno obdobje daje velik poudarek izobraževanju, zato se neprenehoma izobražuje doma in v tujini. Ponosen je, da lahko poslanstvo in vizijo podjetja soustvarja s tako izkušeno in etično ekipo.  

Kot diplomirani ekonomist skrbi za nenehen razvoj družbe, vodenje in spremljanje ter dosledno izvajanje poslovnih odločitev. Zaveda se, da sta predpogoja za uspešno delovanje in izjemne rezultate družbe spoštovanje in odprta komunikacija z vsemi, tako s sodelavci kot s poslovnimi partnerji. Verjame v dobre medsebojne odnose, vlaganje v ekipo, vodenje z zgledom ter v to, da ekipa z uresničevanjem ciljev družbe dosega tudi osebne cilje, saj ravno to zagotavlja uspešnost na dolgi rok.  

Pri svojem delu se osredotoča na rešitve, ki vodijo do zastavljenega, pri čemer skuša doseči zadovoljstvo za vse vpletene strani. Danes vodi več podjetij v Sloveniji, Srbiji ter Bosni in Hercegovini. V Sloveniji in tujini sodeluje s številnimi vodilnimi podjetji, kar od njega zahteva veliko mero sistematičnosti, vztrajnosti in drznosti. V preteklih letih mu je to vlivalo zagon in danes je ponosen na vse svoje dosežke, družbo in ljudi, s katerimi dobro sodeluje na poti uspeha. Na njegovi poti ga vodi misel Chrisa Grosser-ja: »Priložnosti se ne zgodijo, mi jih ustvarimo.«

Pridobljena znanja in licence:
  • pridobljena izobrazba diplomirani ekonomist 
  • Opravljena licenca za zavarovalnega zastopnika, (AZN, 2003) 
  • Opravljena licenca za trženje enot investicijskih skladov (ATVP, 2005)
S čim vam Harvest osebni finančni svetovalci lahko pomagamo?
Z BOGATIMI IZKUŠNJAMI
Pomagali smo že več kot 60.000 zadovoljnim strankam.
S POPOLNO NEPRISTRANSKOSTJO
Vaše zadovoljstvo nam je na vedno na 1. mestu!
Z VRHUNSKO SKUPINO
Več kot 50 licenciranih, zanesljivih finančnih strokovnjakov.
Z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM
Zavezujemo se najvišjim etičnim standardom.
Preverite, kako vam lahko pomagamo urediti vaše osebne in poslovne finance.
Pišite nam, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.