01 569 1236
info@harvest.si
Politika piškotkov

Piškotki so datoteke z besedilom, ki jih spletna stran shrani pri uporabniku in imajo različno vlogo pri delovanju spletnih strani. Na tej strani jih uporabljamo na tak način:


Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Harvest Hub za optimizacijo tržnega komuniciranja na svojih spletnih straneh uporablja analitično programsko opremo Google Analytics od Google Inc., ki uporablja piškotke za namen analiziranja prometa (štetje obiskovalcev, identifikacija brskalnikov in ključnih besed, ki vodijo na mesto, problemi pri navigaciji). Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni in se ne povezujejo z osebnimi podatki. Podatki se uporabljajo za potrebe družbe Harvest Hub. S klikom na spodnjo povezavo imate možnost, da teh piškotkov ne boste sprejemali.


Upravljanje vaše politike zasebnosti z uporabo piškotkov na naši spletni strani

Pri vašem prvem obisku naše spletne strani vas s pasico na zgornjem delu strani seznanimo z uporabo piškotkov in z možnostjo njihovega izklopa. To storite s klikom na povezavo »Izklopi« na tej strani. Vašo odločitev bomo zapisali v piškotek:


Nastavitev lahko vedno spremenite.


Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoči (help) vašega brskalnika. V primeru popolnega izklopa piškotov vam morda katera izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.

Upravljalec piškotkov je Harvest hub.