01 569 1236
info@harvest.si
O nas
Najboljše finančne storitve na enem mestu!
»Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.«
DOMOV > O NAS

POSLANSTVO

Čedalje več ljudem, predstavlja v življenju skrb za finance velik izziv in odgovornost. V družbi Harvest imamo za vse finančne izzive pripravljene individualne rešitve. Združujemo visoko usposobljene finančne svetovalce, strokovnjake z bogatim znanjem in izkušnjami, ki vam bodo priskočili na pomoč pri načrtovanju varne finančne prihodnosti. Že več kot 60.000 zadovoljnih strank potrjuje, da so z našo pomočjo prihranili denar, živce in čas, ki bi ga porabili za doseganje zastavljenih finančnih ciljev.


VIZIJA

Tudi vnaprej želimo delovati kot vodilna družba na področju zavarovalnega in finančnega svetovanja, ki bo slovela po kakovosti svojih storitev in predstavljala trdno okolje za osebno rast in graditev finančne neodvisnosti posameznika.      


NEPRECENLJIVE - BOGATE IZKUŠNJE  

»Izkušnja ni nekaj, kar se vam zgodi; je tisto, kar naredite s tem, kar se vam zgodi.«

Naši osebni finančni svetovalci bodo s pomočjo dolgoletnih izkušenj sestavili učinkovit načrt s katerim bomo uredili vaše osebne ali poslovne finance in vam pomagali  pri doseganju zastavljenih finančnih ciljev.  POPOLNA NEPRISTRANSKOST

Ne glede na to, da sodelujemo z vsemi vodilnimi finančnimi institucijami, v Sloveniji so nam naše stranke vedno na 1. mestu!

ZANESLJIVI STROKOVNJAKI

Neprestano dograjujemo naša strokovna znanja in kompetence, s katerimi uspešno ustvarjamo lepšo in varnejšo prihodnost za vas in vaše naložbe.

PRAVIČNI, POŠTENI, ETIČNI

Visoki etični standardi našega dela zagotavljajo, da delujemo po principu dobrobiti naših klientov.


Potrebujete pomoč pri urejanju
vaših osebnih ali poslovnih financ?
Kontaktirajte nas in rezervirajte posvet. Z veseljem vam bomo pomagali.