01 569 1236
info@harvest.si
DOMOV > NASVETI > Kako vam pri urejanju financ pomaga osebni finančni svetovalec?
Kako vam pri urejanju financ pomaga osebni finančni svetovalec?

Upravljanje z denarjem je za večino ljudi precej intimen proces, saj svoje finančne situacije neradi razkrivamo. Obenem v času zasičenosti z informacijami težko sami poiščemo prave naložbe, težko pa zaupamo tudi strokovnjakom, ki bi nam pomagali k uspešni finančni prihodnosti.  


Osebni finančni svetovalec je strokovnjak, ki je z nami od začetka načrtovanja finančne prihodnosti in vseskozi svetuje ter obvešča o novostih. In katera področja pravzaprav pokrivajo osebni finančni svetovalci? Pomagajo nam pri pravi izbiri zavarovanj in naložb, ob nas pa so tudi, ko se nam zgodijo večje življenjske spremembe, kot je rojstvo otroka, selitev, bolezen in druge situacije, ki vplivajo na našo finančno prihodnost.  


Ko se odločate na primer o naložbi v vzajemne sklade, imate verjetno številna vprašanja, še posebej v povezavi s tem, kako razumeti in upravljati z naložbami, glede na gibanje skladov, ter spremljati dogajanje na trgu. 


Kapitalski trgi so vedno živahni, zato je pomembno poznati vse potrebne informacije in dnevno spremljati novosti. Upravljanje s skladi torej zahteva številna znanja, trud in čas, saj dnevno prihaja do številnih sprememb, včasih celo večkrat na dan. Odločitve vlagateljev ob teh spremembah se odražajo v nihanju cen naložb, kar pravzaprav privede do novih učinkov na trgu in novega vala reakcij vlagateljev.  


Verjamemo, da v hitrem tempu življenja ne zmorete slediti vsem informacijam, zato vam lahko pri tem pomaga osebni finančni svetovalec. Pomaga vam tudi tako, da koordinira in nadzira vaš finančni portfelj, ki poleg naložb vsebuje tudi druge oblike finančnega premoženja, npr. investicijska zavarovanja in zavarovanja rizikov, pokojninske varčevalne račune, naložbe v plemenite kovine itd. Cilj osebnega finančnega svetovalca pri upravljanju premoženja je čim bolj povečati vrednost vašega naložbenega portfelja ob čim manjšem tveganju. Pri tem pa osebni finančni svetovalec upošteva vaše želje, cilje in potrebe.  


Družbo Harvest predstavljajo neodvisni osebni finančni svetovalci, katerih uspeh temelji na strokovnih kompetencah, vrednotah in kulturi, predvsem pa na zaupanju več kot 60.000 strank.

S čim vam Harvest osebni finančni svetovalci lahko pomagamo?
Z BOGATIMI IZKUŠNJAMI
Pomagali smo že več kot 60.000 zadovoljnim strankam.
S POPOLNO NEPRISTRANSKOSTJO
Vaše zadovoljstvo nam je na vedno na 1. mestu!
Z VRHUNSKO SKUPINO

Več kot 50 licenciranih, zanesljivih finančnih strokovnjakov.
Z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM

Zavezujemo se najvišjim etičnim standardom.
Preverite, kako vam lahko pomagamo urediti vaše osebne in poslovne finance.
Pišite nam, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.