01 569 1236
info@harvest.si
DOMOV > NASVETI > Strojelomno zavarovanje vaših naprav za brezskrbno bivanje
Strojelomno zavarovanje vaših naprav za brezskrbno bivanje

Ste vedeli, da je Slovenija v primerjavi z ostalimi državami Evrope ena najbolj izpostavljenih držav glede na udare strel? Zahodni del Slovenije je najbolj ogrožen, saj je tam najvišja gostota pojava udara strele, medtem ko ima najnižjo gostoto pojav strele na vzhodnem delu države. Letno se v Sloveniji povprečno pojavijo med 3 in 4 udari strele na kvadratni kilometer.  


Gotovo ste se že srečali z vprašanjem, ali vaše zavarovanje doma vključuje tudi okvaro delovanja steklokeramične plošče in drugih dragocenih elektronskih naprav. Zato je ključno, da ob sklepanju zavarovanja za dom s svetovalcem preverite, ali so res vse nevarnosti, ki lahko ogrozijo delovanje naprav in vaš dom, vključene v zavarovalno polico.  


Res je, da delovanje aparatov, naprav in strojev za določen čas krije garancija proizvajalca. Vendar pa je pomembno vedeti, da garancija NE vključuje okvar, ki jih na napravah povzroči udar strele. Ker je nakup in namestitev nekaterih naprav in strojev že samo po sebi visok strošek, je za rizik okvare smiselno razmisliti o dodatnem strojelomnem zavarovanju naprav. Ker garancija ne krije niti poškodb in škode ter padca aparatov, ki lahko nastanejo z vaše strani, je smotrno v zavarovalno polico vključiti tudi ta rizik.  


Udobno bivanje je precej odvisno od brezhibnega delovanja inštalacij, naprav in toplotnih črpalk, zato se lahko odločite za strojelomno zavarovanje inštalacij. Brezhibno delovanje aparatov, kot je hladilnik, pečica, pralni stroj in pomivalni stroj ali računalnik, pa si lahko zagotovite s strojelomnim zavarovanjem naprav.  


Obrnite se na naše svetovalce in zaščitite svoj dom v celoti.

S čim vam Harvest osebni finančni svetovalci lahko pomagamo?
Z BOGATIMI IZKUŠNJAMI
Pomagali smo že več kot 60.000 zadovoljnim strankam.
S POPOLNO NEPRISTRANSKOSTJO
Vaše zadovoljstvo nam je na vedno na 1. mestu!
Z VRHUNSKO SKUPINO

Več kot 50 licenciranih, zanesljivih finančnih strokovnjakov.
Z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM

Zavezujemo se najvišjim etičnim standardom.
Preverite, kako vam lahko pomagamo urediti vaše osebne in poslovne finance.
Pišite nam, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.