01 569 1236
info@harvest.si
DOMOV > NASVETI > Zagotovite si pravočasno domsko asistenco
Zagotovite si pravočasno domsko asistenco

Nesreča nikoli ne počiva. Nenadno puščanje cevi v kopalnici, zamašen odtok ali električna okvara se velikokrat pojavijo ob najbolj neprimernem času, ko se nam mudi na dopust, v službo ali na pomemben zdravniški pregled. Tovrstne nesreče lahko ogrozijo vse člane gospodinjstva in varnost vašega doma, zato je hitra domska asistenca ključnega pomena. Dobro vemo, kako težko je dandanes dobiti razpoložljivega obrtnika oziroma izvajalca popravil. Če se iskanja pomoči lotimo sami, je to lahko precej dolgotrajno in nadležno opravilo, medtem pa se lahko škoda še poveča.


Domska asistenca vam bo olajšala težave pri okvarah:  


·        Vodovodne in centralne napeljave

Običajno veliko škode, predvsem zaradi razlitja vode, povzroči puščanje bojlerja, počena cev ali okvara centralne napeljave. Poseg usposobljenega vodoinštalaterja je za tovrstne okvare nujen.


·        Električne napeljave

Kratek stik, posledice udara strele ali mehanske poškodbe električne napeljave, kot so vtičnice za ogrevalne naprave, so lahko zelo nevarne. Popravil tovrstnih okvar ne opravljajte sami, saj lahko povzročite požar ali smrtno nevarni udar električnega toka.


·        Zaklenjena vrata Izgubljen ali zlomljen ključ in zaklenjena vrata so zelo neprijetne težave, ki jih ne moremo preložiti na kasnejši dan.

Na pomoč je potrebno poklicati ključavničarja, ki bo zaplet hitro uredil.


·        Razbita in počena stekla Stekla na vratih, ograjah in oknih skoraj vedno zahtevajo takojšnje popravilo oziroma zamenjavo.

Razbito okno je lahko nevarno iz več razlogov, saj lahko zaradi slabega vremena nastane dodatna škoda, kdo pade skozenj, ali pride do vloma. Enako velja za vse steklene dele vhodnih vrat.


·        Poškodbe vrat in oken

Dom je lahko izpostavljen nepridipravom, če zaradi poškodbe ni mogoče odpreti ali zapreti vrat ali oken. V primeru slabega vremena lahko škodo povzroči tudi vdor vode, zato je nujno čim prejšnje popravilo.


·        Čiščenje prostorov

Nekatere nesreče doma, na primer vdor meteorne, fekalne, talne in drugih voda, ali poplava, lahko povzročijo večje razdejanje, ki se ga ne da enostavno počistiti, temveč je potreben profesionalen pristop čistilnega servisa z industrijskimi čistilnimi sredstvi in s profesionalno opremo.


·        »Gradbene« poškodbe

Včasih lahko pride do gradbenih poškodb, ki zahtevajo hiter poseg in strokoven poseg zidarja ali mizarja.


Pri navedenih okvarah je potrebno hitro posredovanje obrtnika. Če jih ne boste iskali sami, vam bo veliko lažje, zato se posvetujte z našimi osebnimi finančnimi svetovalci in si uredite zavarovanje z domsko asistenco za brezskrbno bivanje.

S čim vam Harvest osebni finančni svetovalci lahko pomagamo?
Z BOGATIMI IZKUŠNJAMI
Pomagali smo že več kot 60.000 zadovoljnim strankam.
S POPOLNO NEPRISTRANSKOSTJO
Vaše zadovoljstvo nam je na vedno na 1. mestu!
Z VRHUNSKO SKUPINO

Več kot 50 licenciranih, zanesljivih finančnih strokovnjakov.
Z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM

Zavezujemo se najvišjim etičnim standardom.
Preverite, kako vam lahko pomagamo urediti vaše osebne in poslovne finance.
Pišite nam, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.